კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2019 (1)
ნოემბერი 2019 (207)
ოქტომბერი 2019 (245)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)

ნუ­შ­ის დე­ს­ე­რ­ტი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 300 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე, 3 კვე­რ­ც­ხი, 150 გრა­მი ფქვი­ლი, 2-3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი შა­ქ­ა­რი, 1,4 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, 1/4 ჭი­ქა ნუ­ში, კა­რ­ა­ქი შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად, შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი – მო­ს­ა­ყ­რ­ე­ლ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: რძე­ში კარგად აუ­რ­ი­ეთ ფქვი­ლი, კვე­რ­ც­ხი, შა­ქ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი. მიღებული თხე­ლი ცო­მი და­ა­ს­ხ­ით კა­რ­ა­ქ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე და თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი და­დ­გ­ით ნელ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მზა ომ­ლ­ე­ტი და­ა­ნ­ა­წ­ე­ვ­რ­ეთ პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან. გა­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­უ­ლი ომ­ლ­ე­ტ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ თე­ფ­შ­ზე, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნუ­ში და შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი.

скачать dle 11.3