კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2019 (99)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)

ქა­თ­ა­მი ფრა­ნ­გ­უ­ლ­ად – ნი­ნა წკრი­ა­ლ­ა­შ­ვ­ი­ლ­ი­ს­გ­ან

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 300 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 3 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2-3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 200 გრა­მი ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი სა­ხ­ის ყვე­ლი, 6 სადილის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 6 სადილის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, ცო­ტა წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქი­ნ­ძი და ნი­ა­ხ­უ­რი; მა­რ­ი­ლი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ცო­ტა ზე­თი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი და ქა­თ­მ­ის ფი­ლე. ორივე და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო, ოთ­ხ­კ­უ­თ­ხა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და ცალ-ცა­ლ­კე შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ზე­თ­ში. გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ო­ბ ტა­ფაზე და­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა ზე­თი და დაყარეთ მა­ს­ზე კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, მწვა­ნ­ი­ლი, გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ან დანაყილი ნი­ო­რი, გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი. ზე­ვიდან გადაუ­ს­ვ­ით სოუსი: ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში კა­რ­გ­ად არ­ე­უ­ლი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, არ­ა­ჟ­ა­ნი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მა­რ­ი­ლი.  ტა­ფა მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ღუ­მ­ე­ლ­ში, ნელ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. რო­ცა ზე­მ­ო­დ­ან მო­ს­ხ­მ­უ­ლი არ­ა­ჟ­ნ­ი­სა და მა­ი­ო­ნ­ე­ზ­ის სო­უ­სი ოქ­რ­ო­ს­ფ­ე­რი გა­ხ­დ­ე­ბა, კერძი მზად არ­ის.

скачать dle 11.3