კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2018 (160)
აგვისტო 2018 (267)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)

ქათმის გუფთა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 400 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფა­რ­ში, 2 ლი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ან ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის სტა­ფ­ი­ლო, 2 ღე­რი ნი­ა­ხ­უ­რი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ხმელი რე­ჰ­ა­ნი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 პა­ტ­ა­რა კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 1 პა­ტ­ა­რა კო­ნა კა­მა, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად, ცოტა ფქვილი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქა­თ­მ­ის ფარში შეაზავეთ მა­რ­ი­ლითა და პი­ლ­პ­ი­ლით, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ი­ლი კა­მა, გააკეთეთ პატარა ბურთულები და ამოგანგლეთ ფქვილში. კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი გა­თ­ა­ლ­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­იკე­ბ­ად, და­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი და, რო­ცა ად­უ­ღ­დ­ე­ბა, ეს ბურთულები მასში სათითაოდ ჩა­უ­შ­ვ­ით. პა­ტ­ა­რა ტა­ფ­ა­ზე ზე­თ­ში ერთად მო­შ­უ­შ­ეთ წვრილად დაჭრილი ხა­ხ­ვი, სტა­ფ­ი­ლო, ბუ­ლ­გ­ა­რ­ული წი­წ­ა­კ­ა­, ნი­ა­ხ­უ­რ­ი, კა­მ­ა­ და რე­ჰ­ა­ნ­ი და შეურიეთ წვნი­ა­ნ­ს, წამოადუღეთ და გამორთეთ. სუფრაზე მი­ტ­ა­ნ­ი­ს­ას კი­დ­ევ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში და კა­მა.

скачать dle 11.3