კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
თებერვალი 2018 (159)
იანვარი 2018 (215)
დეკემბერი 2017 (243)
ნოემბერი 2017 (212)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)

სალათა ზეთისხილითა და ლორით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  200 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 200 გრა­მი ლო­რი, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 1 მო­ზ­რ­დ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 200 გრა­მი მა­კ­ა­რ­ო­ნი, თითო კო­ნა კა­მა, ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში და რე­ჰ­ა­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი უკ­უ­რ­კო ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი, 80 გრა­მი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მარილი და პილპილი – გემოვნებით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ყვე­ლი, ლო­რი და წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რ­ით თა­ნ­ა­ბ­ა­რი ზო­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ პო­მ­ი­დ­ო­რი, მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი მა­კ­ა­რ­ო­ნი, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი, ზე­თ­ი­ს­ხ­ი­ლი და ბო­ლ­ოს შე­უ­რ­ი­ეთ მა­ი­ო­ნ­ე­ზი. შეაზავეთ მარილითა და პილპილით.

скачать dle 11.3