კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
თებერვალი 2018 (107)
იანვარი 2018 (215)
დეკემბერი 2017 (243)
ნოემბერი 2017 (212)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)

მოშუშული ხორცი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 350 გრა­მი საქონლის რბი­ლი ხო­რ­ცი, 2 ცა­ლი და­მ­წ­ნ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კი­ტ­რი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 300 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი კუ­ბ­ი­კის ბულიონი (საქონლის ხორცის), ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჭი­ქა ფქვი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, ზე­თი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით და მო­შ­უ­შ­ეთ 1 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­თ­ში. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, ნა­ჭ­რ­ე­ბი ცო­ტა და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ და კი­დ­ევ და­ჭ­ე­რ­ით (3X1 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რი), ისე, რო­გ­ო­რც ბეფს­ტ­რ­ო­გ­ა­ნ­ო­ვ­ი­ს­თ­ვ­ის. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ ცა­ლ­კე, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კოვზ ზე­თ­ში.

მო­ხ­რ­ა­კ­ულ ხორცს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხა­ხ­ვი, ბუ­ლ­ი­ო­ნი და ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად და შუ­შ­ეთ 15 წუ­თი (პე­რ­ი­ო­დ­უ­ლ­ად ურ­ი­ეთ). კი­ტ­რი და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხორცს; ას­ე­ვე, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლ­თან ერთად დანაყილი ნი­ო­რი და ცოტა ფქვი­ლი, გუ­ლ­მ­ო­დ­გ­ი­ნ­ედ აუ­რ­ი­ეთ და შუ­შ­ეთ კი­დ­ევ 15 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

გა­რ­ნ­ი­რ­ად ძა­ლ­ი­ან უხ­დ­ე­ბა კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რე.

скачать dle 11.3