კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

მდნა­რი ყვე­ლ­ისა და სტა­ფ­ი­ლ­ოს სუ­პი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 100 გრა­მი მდნა­რი ყვე­ლი, 100 გრა­მი შა­შ­ხი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2-3 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1-2 სადილის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქვა­ბ­ში ჩა­ყ­ა­რ­ეთ კუ­ბ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, და­ა­ს­ხ­ით იმ­დ­ე­ნი წყა­ლი, რომ და­ფ­ა­რ­ოს და და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე მო­ს­ა­ხ­ა­რ­შ­ად. სტა­ფ­ი­ლო მსხვი­ლ­ად გა­ხ­ე­ხ­ეთ, წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ილ ხა­ხ­ვ­თ­ან ერ­თ­ად მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში და  ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ კარტოფილს. რომ წამოდუღდება, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი შა­შ­ხი, ბო­ლ­ოს კი –  ყვე­ლი. შეაზავეთ წიწაკითა და მარილით. რო­ცა ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი მო­ი­ხ­ა­რ­შ­ე­ბა, წვნი­ა­ნი მზა­დ­აა. მი­ი­რ­თ­ვ­ით გა­ხ­უ­ხ­ულ პუ­რ­თ­ან ერ­თ­ად.

скачать dle 11.3