კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქათამი აზიურად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 3 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის სტა­ფ­ი­ლო, 500 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ფი­ლე, 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, 400 გრა­მი ბრი­ნ­ჯი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, ზე­თი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით წვრი­ლ­ად, სტა­ფ­ი­ლო გა­ხ­ე­ხ­ეთ მსხვი­ლ­კ­ბ­ი­ლა სა­ხ­ე­ხ­ზე, ფი­ლე და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი (ბე­ვ­რი არა). მო­შ­უ­შ­ეთ მა­ს­ში ხა­ხ­ვი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სტა­ფ­ი­ლო და ცო­ტა მო­ხ­რ­ა­კ­ეთ. შემდეგ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფი­ლე და კა­რ­გ­ად და­ბ­რ­ა­წ­ეთ 10 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ჩაუმ­ა­ტ­ე­თ ნი­ო­რი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან. გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ღრმა ტა­ფ­ა­ზე. გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ი 180 გრა­დ­უ­ს­ზე. ტაფაზე მოთავსებულ მასას ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ბრი­ნ­ჯი და ზედაპირი ცო­ტა მო­ა­ს­წ­ო­რ­ეთ. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი. დაა­ს­ხ­ით ცხე­ლი წყა­ლი ისე, რომ ბრი­ნ­ჯი 2-3 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რ­ზე და­ი­ფ­ა­რ­ოს. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 40-50 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. თუ წყა­ლი ცო­ტა აღ­მ­ო­ჩ­ნ­დ­ე­ბა, და­ა­მ­ა­ტ­ეთ. სა­კ­მ­ა­ოდ ორ­ი­გ­ი­ნ­ა­ლ­უ­რ­ი და გე­მ­რ­ი­ე­ლია.

скачать dle 11.3