კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

პიკანტური წიწაკა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, მარილი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ჩაის ჭი­ქა ზე­თი, 10-15 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 2 ცა­ლი დი­დი ზო­მ­ის პო­მ­ი­დ­ო­რი, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა ყუნწებიანად გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და კა­რ­გ­ად შე­ა­შ­რ­ეთ. მა­ღ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე, ორ­ი­ვე მხრი­დ­ან კა­რ­გ­ად შე­ა­წ­ი­თ­ლ­ეთ. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და მო­შ­უ­შ­ეთ იმავე ზე­თ­ში, რო­მ­ე­ლ­შ­იც ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი შე­წ­ვ­ით.

პო­მ­ი­დ­ო­რს გა­ა­ც­ა­ლ­ეთ კა­ნი და და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხახვს და შუ­შ­ეთ და­რ­ბ­ი­ლ­ე­ბ­ა­მ­დე (ცო­ტა უნ­და შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ეს კი­დ­ეც). ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ დანაყი­ლი ნი­ო­რი. უყ­ა­ვ­ით მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. შე­მ­წ­ვ­ა­რი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წიწაკა ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ღრმა ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში წრი­უ­ლ­ად, პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ის სო­უ­სი კი ჩა­ა­ს­ხ­ით შუ­ა­გ­უ­ლ­ში. ბუ­ლ­გ­ა­რ­ულ წი­წ­ა­კ­ას ჩა­ა­წ­ო­ბთ სო­უ­ს­ში და ისე მი­ი­რ­თ­მ­ე­ვთ. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია.

скачать dle 11.3