კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2019 (144)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)
მარტი 2019 (208)

კუბური წვნიანი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 3 ლი­ტ­რი წყა­ლი, 300 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ან ღო­რ­ის ხო­რ­ცი, 1 ჩაის ჭი­ქა მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი წი­თ­ე­ლი ლო­ბ­იო, 0,5 ჩაის ჭი­ქა ბრი­ნ­ჯი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 სადილის კო­ვ­ზი ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2-3 სადილის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 კო­ნა სხვა­დ­ა­ს­ხ­ვა მწვა­ნ­ი­ლი, მა­რ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და ცხი­მ­ის გა­რ­ე­შე ყვე­ლა მხრი­დ­ან შე­წ­ვ­ით. ქვა­ბ­ში ჩა­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი, შიგ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ხო­რ­ცი, ლო­ბ­იო, ბრი­ნ­ჯი და და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე, სა­ნ­ამ კა­რ­გ­ად მო­ი­ხ­ა­რ­შ­ე­ბა. ხა­ხ­ვი მო­შ­უ­შ­ეთ ზე­თ­ში, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტო­მ­ატ-პა­ს­ტა, ნიორი, მა­რ­ი­ლი და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვნი­ა­ნს. რო­ცა წა­მ­ო­დ­უ­ღ­დ­ე­ბა, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი.

скачать dle 11.3