კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2019 (149)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)

ღორის ფილე მდოგვით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 600 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ის ფი­ლე, 4 ცა­ლი და­მ­წ­ნ­ი­ლ­ე­ბ­უ­ლი კი­ტ­რი, 1 ცა­ლი ხა­ხ­ვი, 5 კბი­ლი ნი­ო­რი, 50 გრა­მი ღო­რ­ის სა­ლა, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 200 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, მა­რ­ი­ლი, ცო­ტა ზე­თი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღო­რ­ის ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით 1,5 სა­ნ­ტ­ი­მ­ე­ტ­რი სი­ს­ქ­ის განიერ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. ბა­ს­რი და­ნ­ით, თი­თ­ო­ე­ულ ნა­ჭ­ე­რ­ში გა­ა­კ­ე­თ­ეთ ღრმა ჩა­ნ­ა­ჭ­ე­რი – „ჯი­ბე“. ძა­ლ­ი­ან წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი და კიტრი, და­ა­ქ­უ­ც­მ­ა­ც­ეთ ნი­ო­რი. ყვე­ლა ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტი ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში აუ­რ­ი­ეთ. თუ ღო­რ­ის ხო­რ­ცი ძა­ლ­ი­ან მჭლეა, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი სა­ლა და ხო­რ­ც­ში გა­კ­ე­თ­ე­ბ­უ­ლი „ჯი­ბ­ე­ე­ბი“ ამ­ო­ა­ვ­ს­ეთ ამ ნა­ზ­ა­ვ­ით. ფა­რ­შ­ი­რ­ე­ბ­უ­ლი ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე, რო­მ­ე­ლ­ზ­ეც წი­ნ­ა­ს­წ­არ ცო­ტა ზეთს წა­უ­ს­ვ­ა­მთ; ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს კი წა­უ­ს­ვ­ით მდო­გ­ვი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი და მარილი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 200 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. 20 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ,  მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი, ისევ 20-25 წუ­თ­ით შე­ა­ბ­რ­უ­ნ­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში და – მზად არ­ის. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია!

скачать dle 11.3