კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)
იანვარი 2020 (194)
დეკემბერი 2019 (257)
ნოემბერი 2019 (207)
ოქტომბერი 2019 (245)

გამომცხვარი თე­ვ­ზი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1-2 კი­ლოგრამი თე­ვ­ზ­ის ფი­ლე – მო­ზ­რ­დ­ი­ლი ნა­ჭ­რ­ე­ბი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი ნი­ა­ხ­უ­რ­ის ღერი, 3 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, სო­ი­ის ცო­ტა ცხა­რე სო­უ­სი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, 1/2 დი­დი ლი­მ­ო­ნი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფი­ლე და­ჭ­ე­რ­ით მო­ზ­რ­დ­ილ ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ღრმა ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში და მო­ა­ს­ხ­ით თქვე­ნი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით შე­რ­ჩ­ე­უ­ლი სო­ი­ის სო­უ­სი.  შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლ­იც მო­ა­ყ­ა­რ­ოთ. გა­მ­ო­წ­უ­რ­ეთ ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ლი­მ­ო­ნი და წვე­ნი თევზს მო­ა­ს­ხ­ით. და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში ერ­თი სა­ა­თ­ით, რომ თე­ვ­ზი კა­რ­გ­ად გა­ი­ჟ­ღ­ი­ნ­თ­ოს.

ნა­ხ­ე­ვ­ა­რ­რ­გ­ო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი. სტა­ფ­ი­ლო მსხვი­ლ­კ­ბ­ი­ლა სა­ხ­ე­ხ­ზე გა­ხ­ე­ხ­ეთ. ნი­ა­ხ­უ­რი და­ჭ­ე­რ­ით მსხვი­ლ­ად. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ თე­ვ­ზი მა­ც­ი­ვ­რ­ი­დ­ან და ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ში. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ხა­ხ­ვი, სტა­ფ­ი­ლო და ნი­ა­ხ­უ­რი. მო­ა­ს­ხ­ით ჭუ­რ­ჭ­ე­ლ­ში ჩა­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი სო­უ­სი. გა­დ­ა­ა­ფ­ა­რ­ეთ ფო­ლ­გა და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. 10 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ ფო­ლ­გა მო­ხ­ს­ე­ნ­ით და კი­დ­ევ 10 წუ­თ­ით შედგით უკან. ფა­ნ­ტ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რ­ია. გა­რ­ნ­ი­რი თა­ვ­ად მო­იფ­ი­ქ­რ­ეთ.

скачать dle 11.3