კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ოქტომბერი 2019 (100)
სექტემბერი 2019 (197)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)

შემწვარი ხორცი ატრიით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 600 გრა­მი სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის მჭლე ხო­რ­ცი, 4 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 2 ცა­ლი ხა­ხ­ვი, 30 გრა­მი ტო­მ­ა­ტ­-პ­ა­ს­ტა, 30 გრა­მი და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი მწვა­ნე ლო­ბ­იო, 4-5 ღე­რი ნი­ა­ხ­უ­რი, 50 გრა­მი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 35 გრა­მი მწვა­ნე თა­ლ­გ­ა­მი, ცო­ტა ზე­თი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 3 ღე­რი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით. ატ­რ­ი­ი­ს­თ­ვ­ის:  1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და 50 გრა­მი ფქვი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: სქე­ლ­ძ­ი­რ­ი­ან, ღრმა ტა­ფ­ა­ზე ზე­თ­ში შე­წ­ვ­ით და­ჭ­რ­ი­ლი ხო­რ­ცი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ტო­მ­ა­ტ­-პ­ა­ს­ტა და შუ­შ­ეთ. შე­მდ­ეგ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი. მო­ზ­ი­ლ­ეთ ატ­რ­ი­ის ცო­მი, ცო­ტა ხანს გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ, გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ და შე­მ­დ­ეგ და­ჭ­ე­რ­ით ზო­ლ­ე­ბ­ად. ატ­რ­ია მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში. მზა კე­რ­ძი თე­ფ­შ­ზე უნ­და და­ა­წ­ყოთ შე­მ­დ­ე­გ­ნ­ა­ი­რ­ად: პი­რ­ვ­ელ ფე­ნ­ად  მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი ატ­რ­ია, შე­მ­დ­ეგ ხო­რ­ცი და ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი, ზე­მ­ო­დ­ან კი მო­ა­ს­ხ­ით ატ­რ­ი­ის ნა­ხ­ა­რ­ში.

скачать dle 11.3