კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

გამომცხვარი თევზის ფილე ანრი ჯოხაძისგან

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 კვე­რ­ც­ხი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი რძე, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, სო­და ძმრით, 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 2 სუ­ფ­რ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, ფქვი­ლი იმ­დ­ე­ნი, რომ მი­ვ­ი­ღ­ოთ ჩვი­ლი ცო­მი – და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 2 ჭი­ქა სა­კ­მ­ა­რ­ი­სი იქ­ნ­ე­ბა. ცო­ტა კა­რ­ა­ქი – ზემოდან მო­ს­ა­ს­მ­ე­ლ­ად. 3 ნა­ჭ­ე­რი ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი თე­ვ­ზ­ის უფ­ხო ფი­ლე, პილპილი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფქვი­ლი ჩა­ყ­ა­რ­ეთ თა­ს­ში, და­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში და ჩა­ა­ხ­ა­ლ­ეთ კვე­რ­ც­ხი. დაა­ს­ხით სო­და ძმრით, რძე, მო­­უ­რ­იეთ კა­რ­გ­ად და ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი. თუ ცო­მი თხე­ლი იქ­ნ­ე­ბა, ცო­ტა ფქვი­ლი კი­დ­ევ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ. მო­ზ­ი­ლ­ეთ კა­რ­გ­ად და გა­ყ­ა­ვ­ით ორ-სამ გუ­ნ­დ­ად. თი­თ­ო­ე­უ­ლი გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ, მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­თ­ზე ფქვი­ლ­ში, მა­რ­ი­ლ­სა და შავ პი­ლ­პ­ი­ლ­ში ამ­ო­ვ­ლ­ე­ბ­უ­ლი ფი­ლ­ეს ნა­ჭ­რ­ე­ბი. შე­ფ­უ­თ­ეთ ლა­მ­ა­ზ­ად. ისე, რო­გ­ო­რც ფო­ტ­ო­ზ­ეა. ჩა­ჩ­ხ­ვ­ლ­ი­ტ­ეთ ჩა­ნ­გ­ლ­ით და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 180 გრა­დ­უ­ს­ზე 30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ზე­დ­ა­პ­ი­რი რომ და­ე­ბ­რ­ა­წ­ე­ბა, მზად არ­ის. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ და მო­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი.

скачать dle 11.3