კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივნისი 2019 (157)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)
მარტი 2019 (208)
თებერვალი 2019 (255)
იანვარი 2019 (209)

თევზი სტაფილოთი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ზღვის თე­ვ­ზი (ნებისმიერი), 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 200 გრა­მი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად, კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რე – გა­რ­ნ­ი­რ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: თე­ვ­ზი გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით და ტა­ფ­ა­ზე ზე­თ­ში კა­რ­გ­ად შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ მსხვი­ლ­ად გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო, ალ­ყა-ალ­ყა და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და შუ­შ­ეთ და­ა­ხ­ლ­ო­ებ­ით 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. და­ა­ს­ხ­ით არ­ა­ჟ­ნ­ი­სა და მა­ი­ო­ნ­ე­ზ­ის ნა­რ­ე­ვი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თავსახური და 15 წუ­თ­ი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ნელ ცე­ც­ხ­ლ­ზე. სუ­ფ­რ­ა­ზე მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რ­ე­ს­თ­ან ერ­თ­ად.

скачать dle 11.3