კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2020 (99)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)

ბარაბული ლიმონის სოუსით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 16 ცა­ლი სა­შ­ა­უ­ლო ზო­მ­ის თე­ვ­ზი ბა­რ­ა­ბ­უ­ლი, 3 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, ნახევარი ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი თე­თ­რი, მშრა­ლი ღვი­ნო, 6 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 კო­ნა ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, 80 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, მა­რ­ი­ლი, წი­წ­ა­კა და შა­ქ­ა­რი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი ამ­ო­ს­ა­ვ­ლ­ე­ბ­ად, ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: თე­ვ­ზი გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა. დიდ ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი და ზედ და­ყ­ა­რ­ეთ 4 კბი­ლი ნი­ო­რი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სა­ფ­ა­ნ­ე­ლ­ში ამ­ო­ვ­ლ­ე­ბ­უ­ლი თე­ვ­ზი და მა­ღ­ალ ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე შე­წ­ვ­ით, შე­მ­დ­ეგ თე­ვ­ზი ამ­ო­ი­ღ­ეთ და თბი­ლ­ად შე­ი­ნ­ა­ხ­ეთ, ხო­ლო ნი­ვ­რ­ე­ბი გა­დ­ა­ყ­ა­რ­ეთ. მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი: და­ჭ­ე­რ­ით ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში მსხვი­ლ­ად, პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ე­ბი – მსხვილ რგო­ლ­ე­ბ­ად. პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მწვა­ნ­ი­ლი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ზე­თ­ი­ან ტა­ფ­ა­ზე. და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 5 წუ­თი გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ. პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ე­ბი ამ­ო­ი­ღ­ეთ თე­ფ­შ­ზე, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა. ცხელ ტა­ფ­ა­ში ჩა­ამ­ა­ტ­ეთ ღვი­ნო, ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი და კა­რ­ა­ქი. რო­დ­ე­ს­აც სი­თ­ხე შე­ს­ქ­ე­ლ­დ­ე­ბა, გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან. სო­უ­სს სი­მ­ჟ­ა­ვ­ის გა­ს­ა­ნ­ე­ი­ტ­რ­ა­ლ­ე­ბ­ლ­ად ცო­ტა შა­ქ­ა­რი შე­უ­რ­ი­ეთ. პო­მ­ი­დ­ვ­რ­ისრგოლებზე და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ თე­ვ­ზ­ე­ბი, მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი და ზემოდან და­რ­ჩ­ე­ნ­ი­ლი მწვა­ნ­ი­ლი და და­ჭ­რ­ი­ლი ნი­ო­რი მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ.

скачать dle 11.3