კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

მსხლის ღვეზელი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი მსხა­ლი, 220 გრა­მი ფქვი­ლი, 110 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 1 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი, 50 გრა­მი შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი, 3 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 110 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი, 100 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, ცოტა რძე, 1 ცა­ლი ლი­მ­ო­ნი (წვე­ნ­იც და ცე­დ­რ­აც), მწი­კ­ვი მა­რ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ფქვი­ლი და კა­რ­ა­ქი ჯამში ერ­თ­ად აკ­ე­პ­ეთ. შე­უ­რ­ი­ეთ შა­ქ­რ­ის პუ­დ­რი, მა­რ­ი­ლი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი. მო­ზ­ი­ლ­ეთ ელ­ა­ს­ტ­ი­კ­უ­რი ცო­მი, შე­უ­რ­ი­ეთ რძეც. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში.

მსხა­ლი გა­თ­ა­ლ­ეთ, გა­ჭ­ე­რ­ით ოთ­ხ­ად. თი­თ­ო­ე­უ­ლი ნა­ჭ­ე­რი კი­დ­ევ ჩა­ჭ­ე­რ­ით, მა­გ­რ­ამ ბო­ლ­ო­მ­დე – არა. და­ნ­ა­მ­ეთ ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნ­ით.

ცო­მი გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ. მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ერ ფო­რ­მ­ა­ში და კი­დ­ე­ე­ბი ამ­ო­უ­კ­ე­ც­ეთ. ცო­მ­ის ზე­დ­ა­პ­ი­რ­ზე და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ მსხლის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და მო­ა­ს­ხ­ით კრე­მი.

კრე­მი: ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თს შე­უ­რ­ი­ეთ ნა­ღ­ე­ბი, ლი­მ­ო­ნ­ის ცე­დ­რა, შა­ქ­ა­რი, კვე­რ­ც­ხი – ათ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ კა­რ­გ­ად. ეს მა­სა მო­ა­ს­ხ­ით ღვე­ზ­ე­ლს და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 190 გრა­დ­უ­ს­ზე 1 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ნა­ზი და არ­ო­მ­ა­ტ­უ­ლი გე­მო აქვს.

скачать dle 11.3