კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქათმის სუპ-გულიაში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, 6 ცა­ლი ბულგარული წი­წ­ა­კა, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 4-5 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ქა­თ­მ­ის მკე­რ­დ­ის ფი­ლე, 1/4 ჭი­ქა პა­პ­რ­ი­კა, ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ის 3 ცა­ლი კუ­ბ­ი­კი, 3 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი კა­მ­ის თე­ს­ლი, 2 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, არ­ა­ჟ­ა­ნი და ოხ­რ­ა­ხ­უ­შ­ის ნე­დ­ლი ფო­თ­ლ­ე­ბი – გასაფორმებლად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­ულ ზე­თ­ში ჩა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და 5-6 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში შუ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ნაყი­ლი ნი­ო­რი და 1-2 წუ­თი კი­დ­ევ გააჩერეთ ცეცხლზე. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ბულგარული წი­წ­ა­კა და გა­ნ­ა­გ­რ­ძ­ეთ მოშუშვა. 7-8 წუ­თ­ში და­უ­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, კუ­ბ­იკე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ქა­თ­მ­ის ხო­რ­ცი და კი­დ­ევ 2-3 წუ­თი შუ­შ­ეთ. ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ პა­პ­რ­ი­კა, და­ფ­ქ­უ­ლი კა­მ­ის თე­ს­ლი, ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ის კუ­ბ­იკე­ბი, და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი და და­ფ­ქ­უ­ლი პი­ლ­პ­ი­ლი. და­ა­ს­ხ­ით და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 4 ჭი­ქა წყა­ლი და ხა­რ­შ­ეთ სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხლ­ზე. თუ სი­თ­ხე ნა­კ­ლ­ე­ბი იქ­ნ­ე­ბა, წყა­ლი დაუ­მ­ა­ტ­ეთ. მზა წვნი­ა­ნი შე­ა­ნ­ე­ლ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ით და სუ­ფ­რ­ა­ზე არ­ა­ჟ­ა­ნ­თ­ან ერ­თ­ად მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ, რო­მ­ე­ლ­იც გა­ფ­ო­რ­მ­ე­ბ­უ­ლი იქ­ნ­ე­ბა ოხ­რ­ა­ხ­უ­შ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბ­ით.

скачать dle 11.3