კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღო­რ­ის ხო­რ­ცი შა­ვი ქლი­ა­ვ­ით ნოდარ მელაძისგან

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 800 გრა­მი ღო­რ­ის რბი­ლი, უძ­ვ­ლო ხო­რ­ცი, 1 მოზრდილი თა­ვი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი დი­დი ზო­მ­ის სტა­ფ­ი­ლო, 1 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 200 გრა­მი შა­ვი ქლი­ა­ვი (უკ­უ­რ­კო), 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სო­ი­ის სო­უ­სი, 3 ჭი­ქა წყა­ლი, მა­რ­ი­ლი, 2 კო­ვ­ზი ზე­თი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ღო­რ­ის ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად. შა­ვი ქლი­ა­ვი შუაზე გა­ჭ­ე­რ­ით, ხა­ხ­ვი და ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და­ჭ­ე­რ­ით წვრილ ჩხი­რ­ე­ბ­ად. სტა­ფ­ი­ლო გა­ხ­ე­ხ­ეთ. თა­ს­ში შე­უ­რ­ი­ეთ ერთმანეთს წყა­ლი, სო­ი­ის სო­უ­სი, მა­რ­ი­ლი, შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ და­უ­მ­ა­ტ­ოთ ცო­ტა უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. ქვაბ­ში ჯერ ჩა­ა­ს­ხ­ით ზე­თი და მოათავსეთ პროდუქტი შემდეგი თანმიმდევრობით. ჩა­აწყვეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი, ხა­ხ­ვი, სტა­ფ­ი­ლო, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, შა­ვი ქლი­ა­ვი. ბოლოს მო­ა­ს­ხ­ით წყლი­ა­ნი სო­უ­სი. შუ­შ­ეთ და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 1,5 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ეს კე­რ­ძი აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­შ­იც მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ოთ. ხო­რ­ცი გა­მ­ო­დ­ის უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­სი. წვნი­ა­ნი კი ნა­ზი გე­მ­ო­სია.

скачать dle 11.3