კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღო­რის ხორცი ბრო­კ­ო­ლ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500-600 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი (სა­უ­კ­ე­თ­ე­სო ვა­რ­ი­ა­ნ­ტ­ია ნე­კ­ნ­ე­ბი), 400 გრა­მი გა­ყ­ი­ნ­უ­ლი ბრო­კ­ო­ლი (1 შე­კ­ვ­რა), 200 გრა­მი გა­ყ­ი­ნ­უ­ლი, მწვა­ნე ლო­ბ­იო (შე­ი­ძ­ლ­ე­ბა, და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლ­იც, ოღ­ო­ნდ შე­უ­ნ­ე­ლ­ე­ბ­ე­ლი), 100-170 გრა­მი სო­კო (ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ე­რი, თუ­ნ­დ­აც, და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი), 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით გრძლად, რო­გ­ო­რც კა­რ­ტ­ო­ფ­ილ „ფრის“ ჭრით. თუ ნე­კ­ნ­ე­ბი გაქვთ, შუ­ა­ში გა­დ­ა­ჭ­ე­რ­ით. ბრო­კ­ო­ლი მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მდუ­ღ­ა­რე, ოდ­ნ­ავ მა­რ­ი­ლ­ი­ან წყა­ლ­ში და ხა­რ­შ­ეთ 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. და­წ­უ­რ­ეთ საწურზე.

გა­დ­ა­წ­უ­რ­ეთ ლო­ბ­იო და გა­დ­ა­ა­ვ­ლ­ეთ მდუ­ღ­ა­რე წყალი. სო­კო გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით. ჯერ შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ხო­რ­ცი ცო­ტა ზე­თ­ში. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ლო­ბ­იო, ცო­ტა ხანს ჩა­შ­უ­შ­ეთ და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე, შემდეგ და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­კო, ცო­ტა კი­დ­ევ ჩა­შ­უ­შ­ეთ. რო­ცა მზად იქ­ნ­ე­ბა, უყ­ა­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და არ­ა­ჟ­ა­ნი. აუ­რ­ი­ეთ კა­რ­გ­ად. გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ლა­მ­აზ ფო­რ­მ­ა­ში, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ყვე­ლი და მი­ი­რ­თ­ვ­ით.

скачать dle 11.3