კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ინ­დ­ა­უ­რი ხბოს და ღო­რ­ის ხო­რ­ც­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1 დი­დი ინ­დ­ა­უ­რი, თა­ვ­ი­სი ღვი­ძ­ლ­ით, 150 გრა­მი ხბოს ხო­რ­ცი, 100 გრა­მი ღო­რ­ის ხო­რ­ცი, 100 გრა­მი ლო­რი, 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი წა­ბ­ლი, 0,5 ლი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ან ძრო­ხ­ის ხო­რ­ც­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 2 ცა­ლი წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, 2 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი, 3 ცა­ლი მწვა­ნე ხა­ხ­ვი, კა­რ­ა­ქი, მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი და სა­ნ­ე­ლ­ე­ბ­ლ­ე­ბი – უც­ხო სუ­ნ­ე­ლი, ყვი­თ­ე­ლი ყვა­ვ­ი­ლი, ხმე­ლი ქი­ნ­ძი, ნი­ო­რი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ილ ღო­რ­ის და ხბოს ხორცს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ინ­დ­ა­უ­რ­ის ღვი­ძ­ლი. წი­ნ­ა­ს­წ­არ კა­ნ­გ­ა­ც­ლ­ი­ლი წა­ბ­ლი მო­ხ­ა­რ­შ­ეთ ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში, გა­ა­ტ­ა­რ­ეთ და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ფარშს. და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი მო­შ­უ­შ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე და მო­ა­ს­ხ­ით ფარშს. შე­ა­ზ­ა­ვ­ეთ მა­რ­ი­ლ­ით, პი­ლ­პ­ი­ლ­ით და სა­ნ­ე­ლ­ე­ბ­ლ­ე­ბ­ით. ამ ფა­რ­შ­ით გა­მ­ო­ა­ვ­ს­ეთ ინ­დ­ა­უ­რი. შე­მ­ო­ა­ხ­ვ­ი­ეთ ძა­ფი, ფო­რ­მა რომ არ და­კ­ა­რ­გ­ოს და თუ­ჯ­ის ტა­ფ­ა­ზე და­დ­ეთ. მე­ტ­ი­ს­მ­ე­ტ­ად რომ არ და­ი­წ­ვ­ას, შე­მ­ო­ა­ხ­ვ­ი­ეთ ფო­ლ­გა. მა­ნ­ა­მ­დე წა­უ­ს­ვ­ით კა­რ­ა­ქი. ფო­ლ­გ­ა­ში შე­ა­ყ­ო­ლ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლო  და მწვა­ნე ხა­ხ­ვი არ­ო­მ­ა­ტ­ი­ს­თ­ვ­ის. 

скачать dle 11.3