კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქა­თ­ა­მი უნ­გ­რ­უ­ლ­ად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1-კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მ­ი­ა­ნი ქა­თ­ა­მი, 500 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ნა­ღ­ე­ბი (10-20-პრო­ც­ე­ნ­ტ­ი­ა­ნი), 30 გრა­მი ტა­რ­ხ­უ­ნა (1 კო­ნ­ა), 3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1-2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი (სი­მ­ი­ნ­დ­ის ან ზე­ი­თ­უ­ნ­ის), მარილი და პილპილი – გემოვნებით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ აი­ღ­უ­მ­ე­ლი 200 გრა­დ­უ­ს­ა­მ­დე, ქა­თ­ა­მი და­ჭ­ე­რ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად (შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი მა­რ­ტო ბა­რ­კ­ლ­ე­ბი იყ­ი­დ­ოთ), ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ფო­რ­მ­ა­ში, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. ნი­ო­რი გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ, ოღონდ, თხე­ლი კა­ნი და­უ­ტ­ო­ვ­ეთ და ასე ჩა­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ შორის. ზე­მ­ო­დ­ან მოაყარეთ დაჭრილი ტა­რ­ხ­უ­ნა, მო­ა­ს­ხ­ით ნა­ღ­ე­ბი (შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ოთ ცხი­მ­ი­ა­ნი არ­ა­ჟ­ა­ნ­იც), და­ნ­ა­მ­ეთ ცო­ტა ზე­თ­ით და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში. 25-30 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ მზად იქ­ნ­ე­ბა. სუ­ფ­რ­ა­ზე მი­ტ­ა­ნ­ის წინ ნი­ო­რი ცო­ტა გა­ს­რ­ი­ს­ეთ და კა­ნი მო­ა­ძ­რ­ეთ, ან, სა­ე­რ­თ­ოდ ამ­ო­ი­ღ­ეთ. ძა­ლ­ი­ან გე­მ­რ­ი­ე­ლ­ია. ფო­რ­მ­ა­ში ჩა­ღ­ვ­რ­ი­ლი სო­უ­სი კო­ვ­ზ­ით ამ­ო­ი­ღ­ეთ და კერძს ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ს­ხ­ით.

скачать dle 11.3