კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2018 (115)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)
თებერვალი 2018 (208)

ხო­რ­ც­ი­ა­ნი ღვე­ზ­ე­ლი გო­გ­რ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 1 კი­ლ­ო­გ­რ­ა­მი ფე­ნ­ო­ვ­ა­ნი ცო­მი, 300 გრა­მი გო­გ­რ­ის რბი­ლ­ო­ბი, 3 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 700 გრა­მი ღო­რ­ი­სა და სა­ქ­ო­ნ­ლ­ის ნა­რ­ე­ვი ფა­რ­ში, 1 ცალი კვერცხის გული, მა­რ­ი­ლი, შა­ქ­ა­რი და შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით, ცო­ტა ფქვი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გო­გ­რა მსხვილ სა­ხ­ე­ხ­ზე გა­ხ­ე­ხ­ეთ, მსუ­ბ­უ­ქ­ად გა­წ­უ­რ­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ცო­ტა შა­ქ­ა­რი. ხო­რ­ც­ის ფარშს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, პი­ლ­პ­ი­ლი. შემდეგ ეს ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ილ ხა­ხ­ვ­თ­ან ერ­თ­ად და და­ყ­ა­ვ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად. ცო­მი თხლად გა­ა­ბ­რ­ტ­ყ­ე­ლ­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით კვა­დ­რ­ა­ტ­ე­ბ­ად, ზედ მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ გუ­ლ­ს­ა­რ­თი და კო­ნ­ვ­ე­რ­ტ­ი­ვ­ით შე­კ­ა­რ­ით. ზე­მ­ო­დ­ან წა­უ­ს­ვ­ით კვე­რ­ც­ხის გული, და­ჩ­ხ­ვ­ლ­ი­ტ­ეთ ჩა­ნ­გ­ლ­ით და 20-25 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში 200 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ.

скачать dle 11.3