კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
დეკემბერი 2018 (55)
ნოემბერი 2018 (226)
ოქტომბერი 2018 (252)
სექტემბერი 2018 (209)
აგვისტო 2018 (267)
ივლისი 2018 (223)

ნო­ყ­ი­ე­რი სა­უ­ზ­მე

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 2 კვე­რ­ც­ხი, 2 ნა­ჭ­ე­რი პუ­რი, ცო­ტა ძე­ხ­ვი და ყვე­ლი, კა­რ­ა­ქი ან ზე­თი – შე­ს­ა­წ­ვ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: პურს ისე გა­მ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ შუ­ა­გ­უ­ლი, რომ ქე­რ­ქ­ის მთლი­ა­ნ­ო­ბა არ და­ი­რ­ღ­ვეს.

ქერქები და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ზე­მო­დან ცხელ ტა­ფ­ა­ზე. ში­გ­ნ­ით ჩა­დ­ეთ ძე­ხ­ვ­ი­სა და ყვე­ლ­ის ნა­ჭ­რები და თითო ნაჭერში მოათავსეთ თითო უმი კვე­რ­ც­ხი. ზე­მ­ო­დ­ან ის­ევ და­ა­დ­ეთ ძე­ხ­ვ­ისა და ყვე­ლ­ის ნაჭრები და შედგით ღუმელში. 10-15 წუთში მზად იქნება. უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია და ძა­ლ­ი­ან ნო­ყ­ი­ე­რი.

скачать dle 11.3