კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
თებერვალი 2018 (107)
იანვარი 2018 (215)
დეკემბერი 2017 (243)
ნოემბერი 2017 (212)
ოქტომბერი 2017 (231)
სექტემბერი 2017 (261)

წიწიბურას წვნიანი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ქა­თ­მ­ის (ან ინ­დ­ა­უ­რ­ის ფი­ლე), 0,5 ჭი­ქა წი­წ­ი­ბ­უ­რა, 1 თავი ხა­ხ­ვი, 1 ცა­ლი სტა­ფ­ი­ლო, 2 ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, ზე­თი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი შე­ა­შ­რ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად. ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით, სტა­ფ­ი­ლო გა­ხ­ე­ხ­ეთ, ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­თი და მო­შ­უ­შ­ეთ მა­ს­ზე ხო­რ­ცი (ყვე­ლა მხრი­დ­ან შე­ა­წ­ი­თ­ლ­ეთ). და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სტა­ფ­ი­ლო, ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი და მო­შ­უ­შ­ეთ ერ­თ­ად. ეს ყვე­ლ­ა­ფ­ე­რი გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ქვა­ბ­ში, და­ა­ს­ხ­ით ცო­ტა მდუ­ღ­ა­რე, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ ქვაბს თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და ხა­რ­შ­ეთ 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. გა­თ­ა­ლ­ეთ და და­ჭ­ე­რ­ით კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი. წი­წ­ი­ბ­უ­რა კა­რ­გ­ად გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ. რო­ცა ხო­რ­ცი თი­თ­ქ­მ­ის მზად იქ­ნ­ე­ბა, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ წი­წ­ი­ბ­უ­რა. თუ სა­ჭ­ი­რ­ოა, და­ა­ს­ხ­ით წყა­ლი და ხა­რ­შ­ეთ კი­დ­ევ 8-10 წუ­თი. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­იც. კარ­ტ­ო­ფ­ი­ლი რომ მო­ი­ხ­ა­რ­შ­ე­ბა, გე­მ­რ­ი­ე­ლი, ნო­ყ­ი­ე­რი და სა­ს­ა­რ­გ­ე­ბ­ლო წვნი­ა­ნი მზად არ­ის.

скачать dle 11.3