კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2019 (144)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)
მარტი 2019 (208)

გა­მ­ო­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ხე­კი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 3 ცა­ლი ხე­კი, 6 ჩა­ის კო­ვ­ზი არ­ა­ჟ­ა­ნი, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 2 ჩა­ის კო­ვ­ზი ლი­მ­ო­ნი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი მა­რ­ი­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხე­კი და­ჭ­ე­რ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად. სა­თ­ი­თ­ა­ოდ წა­უ­ს­ვ­ით პი­ლ­პ­ი­ლი და მა­რ­ი­ლი. ერ­თ­მ­ა­ნ­ე­თ­ში აუ­რ­ი­ეთ მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, არ­ა­ჟ­ა­ნი, მდო­გ­ვი და ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, ეს სო­უ­სი მო­ა­ს­ხ­ით ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­რ­ილ თევზს და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ც­ი­ვ­ა­რ­ში 1 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. გა­მ­ო­ი­ღ­ეთ, გა­დ­მ­ო­ა­ლ­ა­გ­ეთ ფო­ლ­გ­ა­ზე და ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ფ­რ­ქ­ვ­ი­ეთ სა­ფ­ა­ნ­ე­ლი. და­აწყვეთ ტა­ფ­ა­ზე და 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში ა­ც­ხ­ვ­ეთ 200 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე.

скачать dle 11.3