კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2019 (119)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)
მარტი 2019 (208)
თებერვალი 2019 (255)

ინ­დ­ა­უ­რ­ის ფი­ლე ბრი­ნ­ჯ­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 500 გრა­მი ინ­დ­ა­უ­რ­ის მკე­რ­დ­ის ფი­ლე, 400 გრა­მი ტკბი­ლი წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი პა­პ­რ­ი­კა, 200 გრა­მი გრძე­ლი ბრი­ნ­ჯი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ტომატ-პა­ს­ტა, 600 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ქა­თ­მ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 400 გრა­მი და­კ­ო­ნ­ს­ე­რ­ვ­ე­ბ­უ­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ინ­დ­ა­უ­რ­ის ხო­რ­ცი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ანაწევრეთ. წი­წ­ა­კ­ას ამ­ო­ა­ც­ა­ლ­ეთ თე­ს­ლი და პა­ტ­ა­რა ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით, წვრი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი. სქე­ლ­ძ­ი­რ­ი­ან ქვა­ბ­ში ან ტა­ფ­ა­ზე და­ა­ს­ხ­ით ზე­თი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ინ­დ­ა­უ­რ­ის ხო­რ­ცი და სწრა­ფ­ად შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ მა­ღ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა. შემდეგ ცეცხლს და­უ­წ­ი­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ და­ჭ­რ­ი­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ. 1-2 წუ­თ­ის შე­მ­დ­ეგ და­ა­ყ­ა­რ­ეთ პა­პ­რ­ი­კა, ბრი­ნ­ჯი, ტო­მ­ა­ტ­-პ­ა­ს­ტა, ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, და­ჭ­ყ­ლ­ე­ტ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი და 20 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში სა­შ­უ­ა­ლო ცე­ც­ხ­ლ­ზე ხა­რ­შ­ეთ თა­ვ­დ­ა­ხ­უ­რ­უ­ლი. ბო­ლ­ოს და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა.

скачать dle 11.3