კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2019 (103)
აგვისტო 2019 (236)
ივლისი 2019 (209)
ივნისი 2019 (208)
მაისი 2019 (254)
აპრილი 2019 (201)

არ­ა­ს­ა­მ­ა­რ­ხ­ვო სა­ლ­ა­თა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 300 გრა­მი ლო­რი, 200 გრა­მი რბი­ლი ყვე­ლი, 2-3 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხი, 300 გრა­მი ქა­მა სო­კო, 1-2 ცა­ლი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 3-4 ცა­ლი ცო­ც­ხ­ა­ლი კი­ტ­რი, 300 გრა­მი არ­ა­ჟ­ა­ნი, მა­რ­ი­ლი, 1 ჩა­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, 1 კო­ნა მწვა­ნე სა­ლ­ა­თა, ჯანჯაფილი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: და­ჭ­ე­რ­ით კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად ლო­რი, კი­ტ­რი, ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა და, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­გ­რ­ად მო­ხ­ა­რ­შ­უ­ლი, და­ჭ­რ­ი­ლი კვე­რ­ც­ხი. ცო­ტა ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი გა­ხ­ე­ხ­ეთ (ან გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ეთ ძი­რა) და შე­უ­რ­ი­ეთ და­ნ­ა­რ­ჩ­ენ ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბს. სო­კო გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ, და­ჭ­ე­რ­ით რგო­ლ­ე­ბ­ად (მსხვი­ლი სო­კ­ო­ე­ბი შე­ა­რ­ჩ­ი­ეთ), შე­ბ­რ­ა­წ­ეთ ზე­თ­ში და უყ­ა­ვ­ით ცო­ტა მა­რ­ი­ლი. მზა სო­კო ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ სა­ლ­ა­თას (ცო­ტა და­ტ­ო­ვ­ეთ მო­ს­ა­რ­თ­ა­ვ­ად). სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბი ხე­ლ­ით და­ფ­ლ­ი­თ­ეთ (მშრა­ლი უნდა იყ­ოს, რომ სა­ლ­ა­თ­აში სი­თ­ხე არ შე­ჰ­ყ­ვ­ეს). მო­ა­ს­ხ­ით სო­უ­სი: ღრმა თა­ს­ში მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ არ­ა­ჟ­ა­ნი, მა­რ­ი­ლი და ცო­ტა მდო­გ­ვი, კა­რ­გ­ად აუ­რ­ი­ეთ, მო­ა­ს­ხ­ით სა­ლ­ა­თას და კიდევ აუ­რ­ი­ეთ. მო­რ­თ­ეთ სო­კ­ო­თი და სა­ლ­ა­თ­ის ფო­თ­ლ­ე­ბ­ით. შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე ლა­მ­ა­ზ­ად მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ოთ და რა­მე ფო­რ­მ­აც მი­ს­ც­ეთ.

скачать dle 11.3