კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის „მი­ლ­ფ­ეი“

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 150 გრა­მი თხის ყვე­ლი, 1 ნაჭერი ყვე­ლი  „პა­რ­მ­ე­ზ­ა­ნი“, 1 ცალი საშუალო ზომის ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი, 200 გრა­მი ბუ­ლ­გ­ა­რ­უ­ლი წი­წ­ა­კა, 100 გრა­მი ყა­ბ­ა­ყი, 100 გრა­მი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 1 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 ღე­რი ნი­ა­ხ­უ­რი, 4 ღე­რი შა­შ­კ­ვ­ლ­ა­ვი, 2 ღე­რი ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ბა­დ­რ­ი­ჯ­ა­ნი და ყა­ბ­ა­ყი თხლად და­ჭ­ე­რ­ით და აირღუ­მ­ე­ლ­ში შე­წ­ვ­ით. ცა­ლ­კე შე­წ­ვ­ით ფო­ლ­გ­ა­ში გა­ხ­ვ­ე­უ­ლი წი­წ­ა­კა და მე­რე მო­ა­შ­ო­რ­ეთ თე­ს­ლი და კა­ნი. პომ­ი­დ­ო­რ­ს­აც მო­ა­შ­ო­რ­ეთ კა­ნი და თე­ს­ლი და თხლად და­ჭ­ე­რ­ით. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი ფე­ნა-ფე­ნა და­ა­ლ­ა­გ­ეთ  ყვე­ლ­ში აზ­ე­ლ­ილ ნი­ო­რ­თან და მწვა­ნ­ი­ლ­თ­ან ერ­თ­ად. პი­რ­ვ­ელ ფე­ნ­ად ბა­დ­რ­ი­ჯ­ნ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი ეფ­ი­ნ­ე­ბა, მე­რე – და­ნ­ა­რ­ჩ­ე­ნი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და მწვანილი. მზა კე­რ­ძი გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ, ამ­ო­ა­ტ­რ­ი­ა­ლ­ეთ თეფშზე და ტო­რ­ტ­ი­ვ­ით და­ჭ­ე­რ­ით.

скачать dle 11.3