კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
სექტემბერი 2017 (162)
აგვისტო 2017 (212)
ივლისი 2017 (233)
ივნისი 2017 (265)
მაისი 2017 (216)
აპრილი 2017 (220)

ფარშის რულეტი

საჭირო ინგრედიენტები: 700 გრამი ქათმის ფარში (შეიძლება საქონლისაც, მაგრამ, ცხიმიანი არ უნდა იყოს), 5-6 ნაჭერი თეთრი პური, 3 ცალი მოხარშული კვერცხი, მარილი, მაიონეზი.

მომზადების წესი: ფარშს უყავით მარილი. პურის ნაჭრები დაალბეთ წყალში ან რძეში, გაწურეთ და ხელით კარგად აზილეთ. შეაზილეთ ფარშს. ფოლგას წაუსვით ზეთი, დადეთ მასზე ფარში. ხელით ოდნავ დატკეპნეთ და ზედაპირზე დააწყვეთ შუა-შუა გაჭრილი მოხარშული კვერცხები. გადაახვიეთ ფარში რულეტივით და შეფუთეთ ფოლგაში. მოათავსეთ ცხელ აირღუმელში ერთი საათით. შემდეგ ფოლგა მოაშორეთ და როგორც კი ზედაპირი დაიბრაწება, ზედა მხრიდან მოხსენით ფოლგა, მოასხით მაიონეზი და 2-3 წუთით შედგით ღუმელში.

скачать dle 11.3