კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ხორციანი კერძი – „ბალიშები“

საჭირო ინგრედიენტები: 600 გრამი საქონლის ხორცი, 6 ცალი მოხარშული კარტოფილი, 150 გრამი მაგარი ყველი, 1 თავი ხახვი, 100 გრამი არაჟანი, 100 გრამი მაიონეზი, მარილი, შავი პილპილი, ზეთი, 9 სადილის კოვზი ძმარი, ფქვილი.
მომზადების წესი: ხორცი დაჭერით მოზრდილ ნაჭრებად და დაბეგვეთ ორივე მხრიდან. მოაყარეთ მარილი, შავი პილპილი, დაასხით ძმარი და გააჩერეთ 20 წუთი. შემდეგ ამოგანგლეთ ფქვილში და შებრაწეთ ორივე მხრიდან. გამოსაცხობ ტაფას წაუსვით ცხიმი და დააწყვეთ მასზე ხორცის ნაჭრები. ხახვი დაჭერით წვრილად, მოშუშეთ და მოაყარეთ ხორცს. მოხარშული კარტოფილი გახეხეთ და მოაყარეთ ხახვს და ხორცს ზემოდან. სულ ზემოდან მოახეხეთ ყველი, არაჟანი და მაიონეზი კი აურიეთ ერთმანეთში და მოასხით თანაბრად. გამოაცხვეთ 220 გრადუსზე. შეგიძლიათ, პიკანტურობისთვის, მაიონეზში ცოტა დანაყილი ნიორი ჩაუმატოთ.

скачать dle 11.3