კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ივლისი 2020 (50)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)
თებერვალი 2020 (203)

„თბილისელების“ სამზარეულო


კოქტეილი „ცისფერი ლაგუნა“

საჭირო ინგრედიენტებია (2 ულუფა): 100 მილილიტრი არაყი, 50 მილილიტრი „ბლუ კურასაო“, 200 მილილიტრი ანანასის წვენი, ყინული.

მომზადების წესი: ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ შეიკერში. კარგად შეანჯღრიეთ და ჩაასხით ბოკლებში.


скачать dle 11.3