კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

„თბილისელების“ სამზარეულო


ცხელი ღვინო

საჭირო ინგრედიენტებია: 1 ბოთლი (750 მილილიტრი) ნახევრად მშრალი წითელი ღვინო, 6-7 ცალი მიხაკი, 1/3 ჭიქა წყალი, 1 სადილის კოვზი შაქარი და გემოვნებით – მუსკატის კაკალი.

მომზადების წესი: მუსკატის კაკალს და მიხაკს დაასხით წყალი, მიიყვანეთ ადუღებამდე და გადაწურეთ თხუთმეტი წუთის შემდეგ. ჩაასხით ღვინო ქვაბში. ადუღეთ, მაგრამ არ უნდა გადადუღდეს. ცხელსვე შეურიეთ შაქარი და სუნელიანი წყალი.


скачать dle 11.3