კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

„თბილისელების“ სამზარეულო


ხილი ხაჭოთი

საჭირო ინგრედიენტებია: 2 კივი, 1 ბანანი, 1 მანგო, 1/2 ლაიმი, 1 მსხალი, ცოტა შაქარი, 250 გრამი ხაჭო, 2 სადილის კოვზი ლიმონის წვენი, 1 ჩაის კოვზი ქოქოსის ნაფხვენი, 1-2 ფოთოლი პიტნა.

მომზადების წესი: კივი და ბანანი გაარჩიეთ და დაჭერით კუბიკებად. მსხალი დაჭერით წვრილ ჩხირებად. მანგოს და ლაიმის რბილობი დაჭერით ძალიან წვრილად.

ხაჭოში კარგად აურიეთ ლიმონის წვენი და შაქარი (გემოვნებით), აიღეთ შუშის ფიალა და ფენა-ფენა მოათავსეთ მასში ხილი და ხაჭო. მორთეთ ქოქოსის ნაფხვენით და პიტნის ფოთლებით.


скачать dle 11.3