ყველით ფარშირებული პომიდორი » თბილისელები
კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2018 (109)
ივლისი 2018 (223)
ივნისი 2018 (244)
მაისი 2018 (211)
აპრილი 2018 (194)
მარტი 2018 (256)

ყველით ფარშირებული პომიდორი



საჭირო ინგრედიენტები: 1 კილოგრამი პომიდორი, 400 გრამი ყველი, 3 კბილი ნიორი, 2 სუფრის კოვზი საფანელი, თითო კონა ქინძი, ოხრახუში, კამა და შავი პილპილი გემოვნებით, 1 სადილის კოვზი კარაქი.
მომზადების წესი: პომიდვრებს ამოაცალეთ გული და წვრილად დაჭერით. შეურიეთ გახეხილი ყველი, საფანელი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და დანაყილი ნიორი. ამ გულსართით ამოტენეთ პომიდვრები, დაალაგეთ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში გამოსაცხობად.

скачать dle 11.3